12 grote radijzen
200 ml azijn
150 gr suiker
1,5 tl zout
1 tl komijnpoeder
1 tl mosterdzaad
½ tl jeneverbessen
½ tl koriander
Maak de radijsjes schoon en snijd ze doormidden/in schijfjes of in vier. (Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk radijsjes in een bokaaltje kan krijgen).
Neem een gesteriliseerd bokaaltje en vul deze zo goed mogelijk met de radijsjes.
Verwarm alle andere ingrediënten in een pan totdat de azijn kookt en de suiker volledig is opgelost.
Giet het hete azijnmengsel in het bokaaltje, over de radijsjes .
Zorg ervoor dat de radijsjes volledig onder staan en sluit de bokaal.
Laat afkoelen en zet de weckpot weg.
Enkele weken geduld en dan smullen maar!
We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.