Undra Voedselbossen en tuinen
Undra Voedselbossen en tuinen
  • Startpagina
  • Informatie en prijzen
  • Undratuinen
  • DIY Hulp
  • Over Undra
  • Ook dat nog!
    • Undrakeuken
    • Event/snoeikalender
  • Meer
    • Startpagina
    • Informatie en prijzen
    • Undratuinen
    • DIY Hulp
    • Over Undra
    • Ook dat nog!
      • Undrakeuken
      • Event/snoeikalender

  • Startpagina
  • Informatie en prijzen
  • Undratuinen
  • DIY Hulp
  • Over Undra
  • Ook dat nog!
    • Undrakeuken
    • Event/snoeikalender

Radijs zoetzuur

Ingrediënten

12 grote radijzen

200 ml azijn

150 gr suiker

1,5 tl zout

1 tl komijnpoeder

1 tl mosterdzaad

½ tl jeneverbessen

½ tl koriander 

Werkwijze

Maak de radijsjes schoon en snijd ze doormidden/in schijfjes of in vier. (Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk radijsjes in een bokaaltje kan krijgen).
Neem een gesteriliseerd  bokaaltje en vul deze zo goed mogelijk met de radijsjes.


Verwarm alle andere ingrediënten in een pan totdat de azijn kookt en de suiker volledig is opgelost.

Giet het hete azijnmengsel in het bokaaltje, over de radijsjes .
Zorg ervoor dat de radijsjes volledig onder staan en sluit de bokaal.
Laat afkoelen en zet de weckpot weg.


Enkele weken geduld en dan smullen maar!

Terug

Copyright © 2025 Undra - Alle rechten voorbehouden

  • Privacybeleid

Ondersteund door

Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.

AfwijzenAccepteren